De beste pool partys in Las Vegas


Na een lange nacht uit in een van de hipste nachtclubs in Sin City ‘Las Vegas’, of misschien beter, na een lange nacht proberen binnen te komen in een van de hipste nachtclubs, ben je waarschijnlijk klaar voor wat je zeker kan krijgen in jouw hotel: een zwembad. Of nog beter, één van Las Vegas beroemde ‘pool parties’. We sommen er graag enkele voor je op.


Azure Luxury Pool (Palazzo)

swimmingpool

Open: eind Maart

Waarom je hier wilt zijn? Azure biedt de perfecte manier om de overgang van lente naar de zomer te maken. Er is nog steeds een DJ, maar de sfeer is kalm in vergelijking met de andere clubs. Desondanks toch een perfecte aanrader, al was het maar voor een massage in een van de huisjes langs het zwembad.

Bare Pool Lounge (The Mirage)

Open: midden Maart

Waarom wil je hier zijn? ‘Bare’ biedt zonnebaden in een intieme omgeving met twee zwembaden onder de palmbomen. Hier mag je veel naakt en het doorgeven van drankjes verwachten.

Boulevard Pool (The Cosmopolitan)

Open: midden Maart

Waarom wil je hier zijn? Het zwembad met verschillende niveau’s heeft een magisch uitzicht op Las Vegas. De ‘Overlook Grill’ biedt uitgebreide brunch en daarnaast word je verwend met nog heel wat eten, drinken en dansmuziek gedurende de dag.

Daydream (The M Resort)

Open: eind Maart

Waarom wil je hier zijn? ‘Daydream’ brengt echt een ‘pool party’ op de manier zoals ze dat in Las Vegas doen.

Daylight (Mandalay Bay)

poolparty

Open: half April

Waarom wil je hier zijn? ‘Daylight’ benadert de inrichting van een nachtclub. Tijdens het weekend worden er makkelijk 5.000 mensen verzameld op deze ene plek. DJ’s met grote namen, zoals DJ Skrillex en Alesso, komen er op vrijdag en zaterdag hun act opvoeren. Het verhoogde podium kan vanuit alle hoeken gezien worden op vrijdag en zaterdag en lokale acts op zondag. Het verhoogde podium, omgeven door high-tech LED-schermen, kan worden gezien vanuit alle hoeken. Verder zijn er meer dan 20 VIP cabana’s.

Delano Beach Club (Delano/Mandalay Bay)

Open: begin April

Waarom wil je hier zijn? Dit is een plaats waar je met een cocktail aan of in het zwembad geniet van de zon, terwijl de DJ de volumeknop opendraait.

Drai’s Beach Club (The Cromwell)

poolparty3

Open: begin Maart

Waarom wil je hier zijn? ‘The Cromwell’ mag er nog uitzien als een mega boutique hotel, schijn bedriegt. Op het dak is het allemaal te doen!

Comments are closed.