Beste trainingsmuziek


Hieronder volgt onze lijst van de 12 beste songs om jouw sportieve inspanningen in de fitnesszaal kracht bij te zetten.sportmusic  Om onze lijst samen te stellen ondervroegen we bodybuilders, intensieve fitnessfanaten en joggers. We verzamelden honderden songs en kozen de 12 beste nummers die jou laten schreeuwen als een beest wanneer je het zware ijzer de lucht moet intillen en je zelfs naar buiten doen lopen in de vrieskou omdat het ritme door je aderen schiet. Plaats onze TOP 12 op je iPod. Luister ernaar, maar vooral: speel ze af op het allerhoogste volume!

1. IRON MAN – BLACK SABBATH

Wanneer je gewichten dient te heffen als een gek, duik in het ritme van heavy metal met dit lied. Het kan je net zo gestoord maken als Ozzy Osbourne, voormalig lid van Black Sabbath.

sportmusic1
2. INSTANT KARMA (we all shine on) – JOHN LENNON

Dit is een geweldig ik-gooi-het-allemaal-van-me-af-lied. De stem van John Lennon met de gitaarbegeleiding van George Harrison. Een lied dat je lekker snel laat bewegen.

3. PIECE OF MY HEART – JANIS JOPLIN

“Neem het met passie” is Janis raad in dit lied. Waar wacht je dus nog op? Neem het vast en hef het!

4. TIME 4 SUM AKSION – REDMAN

Mike Tyson gebruikte dit lied om de ring in te stappen tijdens zijn eerste gevecht na een tijd in gevangenis doorgebracht te hebben. Het dreunende ritme en de ongecontroleerde tekst van Redman geeft je de kracht om de wereld te veroveren.

5. BLACK DOG – LED ZEPPELIZ

Goddeloze zang gecombineerd met al even goddeloze drums laten je onder begeleiding van dit lied ijzer pompen als een Viking.

6. RIP THIS JOINT – THE ROLLING STONES

Hoewel Jagger’s gezicht er niet uitziet, heeft hij nog altijd het lichaam van de perfecte Adonis. Dit korte deuntje plaatst je in de stemming voor een intensief optreden. Of het nu al lopend of liftend is, succes gegarandeerd!

7. DROPPIN’PLATES – DISTURBED

sportmusic3

Hier praten en zingen ze alsof muziek een wapen is en dat is wat we nodig hebben! De innerlijke woede om het onmogelijke mogelijk te maken tussen het ijzer.

8. SO WHAT’CHA WANT – BEASTIE BOYS

De ideale mix van hiphop met oude soul-groove die je naar dat laatste beetje energie doet grijpen. Wil je die extra plooien in je strakke six-pax, zet dan dit nummer op ‘herhalen’!

9. CHEST DAY – FRANK ZANE

Hoe zou een echte bodybuilder je nu niet kunnen inspireren?

10. ANOTHER ONE BITES THE DUST – QUEEN

Van deze band kan gezegd worden dat ze heel wat waardige nummers brachten. Denk maar aan ‘We are the champions’, ‘ We will rock you’ en ‘Under pressure’. ‘Another one bites the dust’ stijgt boven de rest uit met een krachtige baslijn en onbezonnen gevoel.

11. LOSE YOURSELF – EMINEM

Zelfs al haat je deze jongen, zijn muziek is moeilijk te haten. In ‘Lose yourself’ pulseert de baslijn, hypnotiseert de tekst en brengt de boodschap je in de geest van Mohammad Ali.

12. MOVE B***H – LUDACRIS

Wanneer je eindelijk ruimte voor jezelf krijgt, zet dat gevoel om in een paar extra kilometers of gewichten.

Comments are closed.